6 добри причини зошто им веруваме на ПОКРИВИТЕ GERARD®

Откако основачот Лу Фишер ја произвел првата покривна плоча во 1957 година, го развивме нашиот производ за да дава одлични резултати во сите опкружувања.
Нашите впечатливи резултати продолжуваат да предизвикуваат доверба кај сопствениците на куќи. Повратните информации што ги добивавме со текот на годините ни укажуваат многу јасно зошто луѓето повеќе ги избираат покривите GERARD од другите видови покриви.

Врвен покрив по пристапни цени

Луѓето го препознаваат врвниот покрив и честопати се изненадени кога ќе дознаат дека вкупната цена на покривот GERARD од пресуван челик е слична на цената на глинениот или на бетонскиот покрив кога сè ќе се земе предвид.

Повеќе

Добар изглед наменет да трае

Вашиот покрив во голема мера придонесува за општиот впечаток што го остава вашиот дом, па затоа изборот на материјал што добро изгледа од деценија во деценија придонесува за шармот на вашата градба и за нејзината претпродажна вредност.

Повеќе

Лесен покрив направен за да остане безбеден при ураган или за време на земјотрес

Навистина смирува фактот дека покривниот систем GERARD е направен за да издржи што било. Покривните системи GERARD од пресуван челик докажано може да издржи оптоварување од ветер од 6 kPa.

Повеќе

За покривите GERARD не е потребно многу одржување

Освен повремено чистење, особено во загадени подрачја или во близина на шуми, за покривите GERARD не е потребно никакво одржување.

Повеќе

Поставувањето е брзо, но прецизно

Покривите GERARD ги поставуваат искусни, стручни изведувачи на покривни работи, обучени за изведување на работите во согласност со највисоките стандарди. Кога покривот GERARD ќе пристигне на местото на вградување, со него пристигнува и сè што е потребно.

Повеќе

Идеални за замена на покрив

Замената на вашиот покрив со нов покрив GERARD е едноставна. Навистина, замената на покрив е работа од која се згрозуваме. Кога сепак ќе одлучите дека мора да го замените покривот, сакате тоа да го направите брзо, евтино и со колку што е можно помалку врева.

Повеќе
Пронајдете го најблискиот

стручњак за покриви