Врвен покрив по пристапни цени

Луѓето го препознаваат врвниот покрив и честопати се изненадени кога ќе дознаат дека вкупната цена на покривот GERARD од пресуван челик е слична на цената на глинениот или на бетонскиот покрив кога сè ќе се земе предвид.
Ако живеете на крајбрежје или во подрачје со силни ветрови, веројатно покривот GERARD ќе се покаже како поевтино решение од другите типови покрив бидејќи не се потребни посебни материјали или прицврствувачи за да се справи со екстремните услови.