Алуминиум-цинк наспроти Цинк-алуминиум наспроти Поцинкувано

Која легура од метали е најдобра за вашиот покрив?

Повеќе

Единствено основно средство за премачкување GERARD

Повеќе
Единствено основно средство за премачкување GERARD
Единствен мелен камен GERARD

Единствен мелен камен GERARD

Мелен вулкански камен од преубавиот Нов Зеланд

Тој му дава природно моќна привлечност на вашиот покрив.

Дали имате посебни барања во однос на бојата?

Повеќе

Структура на материјалот

Нашата тајна состојка е заштитниот слој од алуминиум-цинк (55% алуминиум, 43,4% цинк и 1,6% силикон) поставен преку основата од челик. Таа ги прави металните покривни плочи GERARD лесни, силни и отпорни на корозија. Ние сме предводници во употребата на алуминиум-цинк во челичните покривни плочи, а тоа значи дека е единствен начинот на кој ги изработува GERARD.

Повеќе
Структура на материјалот