Отпорен на бучава

Отпорен на бучава

Покривот GERARD е одличен во споредба со други покривни облоги од челик. Намаленото влијание на бучавата е резултат на нашите текстурни завршни слоеви од мелен камен и на системот за сложување што го намалува пренесувањето на звукот.

Откако го развивме овој покривен систем со кој нема грижа, кој е цврст, убав, а, сепак, тивок, единствено што можеме е да ви посакаме слатки сништа!