GERARD
CLASSIC

Дизајниран за куќи на кои им е потребен посмел, повпечатлив изглед, плочите GERARD Класик ги комбинираат смелите иновации со шармот на дамнешни времиња.

GERARD
DIAMANT

GERARD DIAMANT профил – инспириран од еден од најцврстите и најиздржливите материјали што му се познати на човекот. Заштедете 10% од времето за поставување на покривот и 10% од вашиот буџет.

GERARD
KONTINENTAL

Покривните плочи GERARD на GERARD профилот Наследство, безвремени и елегантни, направени се по пример на традиционалните теракота ќерамиди што може да се видат на Медитеранот.

GERARD
MILANO

Инспирирани од традиционалниот дизајн на римските ќерамиди, плочите GERARD MILANO изгледаат елегантно, чисто и класично. Нивниот безвремен профил пренесува јасна порака за стилот, особено на стрмни покриви со наклон.

GERARD
SHAKE

Плочите GERARD SHAKE се направени така што со изгледот и со впечатокот што го оставаат да потсетуваат на рачно правени дрвени покриви што се изведуваат во XXI век со примена на предностите што ги носи модерната технологија GERARD.

GERARD
SHINGLE

Со стилски израз што еднакво добро функционира со модерната и со традиционалната архитектура, GERARD Сенатор има впечатлива текстурна завршна обработка на вертикалниот раб што на вашиот покрив му дава цврстина и карактер.

Покривање на покривот

Дополнителна опрема GERARD

Вашиот дом е ваше засолниште

Технологија

Дознајте повеќе за тоа што го прави GERARD единствен!

Покривни системи Gerard – покрив за климата на утрешнината

покрив за климата на утрешнината 

најдобро решение за

Замена на покрив на вашата куќа

Сè што секогаш сте сакале да знаете за замена на покрив, но сте се плашеле да прашате. test