Санитарни вентилациски отвори

Санитарни вентилациски отвори

ЗОШТО САНИТАРНАТА ВЕНТИЛАЦИЈА GERARD Е ДОБРА ЗА ВАШИОТ ДОМ?

  • Таа е идеална за покривна вентилација во станбени простории, како што се кујна, бања, килер, пералница, или како цевки што доставуваат свеж воздух за вашиот дом и ги спречуваат заболувањата на дишните патишта за вашето семејство.

  • Тие се совршен избор за системите со рекуперација на топлина или за други видови механичка вентилација.

  • Со оглед на тоа дека го следат секој наклон на покривот и дека се покриени со мелен камен со иста боја, тие совршено одговараат за сите покриви GERARD, со што ја зголемуваат естетската привлечност на објектот.