Во 1957 година компанијата GERARD ги пронашла првите пресувани челични покривни плочи прекриени со мелен камен.

Во далечната 1957 година основачот на компанијата Лу Фишер, иноватор и претприемач од Нов Зеланд, ги пронашол првите челични покривни плочи прекриени со мелен камен во светот. Во текот на следните пет децении овој концепт се развиваше со примена на најмодерна технологија за да ѝ се овозможи на компанијата AHI Roofing да доживее во брзо ширење со четири производни погони на четири различни континенти, вклучувајќи го и европското седиште во Унгарија. Како дел од глобалната група Roof Tile Group, наш сопственик е Fletcher Building Ltd од Нов Зеланд, инаку најголем испорачувач на градежен материјал на Нов Зеланд.

GERARD the original since 1957

How the legend was born - the history of GERARD rooftiles

ВРЕМЕНСКА ЛИНИЈА НА ИНОВАЦИИТЕ

Повеќе
ВРЕМЕНСКА ЛИНИЈА НА ИНОВАЦИИТЕ
7263_0_20170302161050.jpg

Визија

Додека целиот свет, нашите клиенти и нашите улоги се менуваат, една работа останува врежана во камен: ние секогаш градиме подобро, заедно. Проверете зошто челичните покривни плочи GERARD се најдобар избор за вашиот покрив.

Повеќе

Мисија

Наша мисија е да ви дадеме покрив што не предизвикува главоболки, кој е лесен, има гаранција од 50 години, силен е и прекрасен. Прочитајте повеќе за тоа како им ја донесуваме оваа извонредна вредност на клиентите што ќе го изберат покривот GERARD.

Повеќе
Мисија
7297_0_20170302161423.jpg

Одржливост

Покривот GERARD од пресуван челик е една од опциите за изработка на покрив што е најпријатен за животната средина. Челикот што го користиме за изработка на метални покривни плочи GERARD е материјал што е најпријатен за животната средина. Прочитајте повеќе за нашето влијание врз животната средина.

Повеќе

Новости

Како ни оди?Благодарам на прашањето. Сега сме многу добро. Но штом ќе се случи нешто интересно во компанијата GERARD, веднаш ќе ве известиме.