Визија

Визија

Градиме подобро утре

Од отворањето на нашиот производствен погон во Европа во 2009 година му се посветивме на развојот на големата компанија што е светски лидер за пресувани метални плочи на европскиот пазар од Франција до Русија. Таа цел никогаш не се смени, а нашата визија секогаш нѐ инспирираше на глобално ниво, со оглед на тоа дека нашата револуционерна иновација во форма на прв метален покрив прекриен со мелен камен ја воведовме уште во 1957 година.

Додека целиот свет, нашите клиенти и нашите улоги се менуваат, една работа останува врежана во камен: ние секогаш градиме подобро, заедно.

Така е изградена нашата компанија: еден по еден партнер, тим, работа и заедница, и поради тоа сме различни од другите. Посилни сме заедно бидејќи заедно можеме многу повеќе да понудиме.