Плоча за цевка

Плоча за цевка

ЗОШТО ПЛОЧИТЕ ЗА ЦЕВКИ GERARD СЕ ДОБРИ ЗА КУЌАТА?

  • Тие се идеално решение за покривите што се опремени со соларни панели бидејќи безбедно ги воведуваат цевките и каблите низ покривните плочи без можност за истекување.
  • Тие се одличен избор и за сопствениците на недвижен имот и за покривопокривачите поради подобрениот квалитет на покривните инсталации.
  • Со оглед на тоа дека го следат секој наклон на покривот и дека се покриени со мелен камен со иста боја, тие совршено одговараат за сите покриви GERARD , со што ја зголемуваат естетската привлечност на објектот.