Единствено основно средство за премачкување GERARD

Невидлива добра заштита за вашиот покрив

Ние, во компанијата GERARD, не прифаќаме второ место.
 Ако нешто на пазарот не го достигне нивото на извонредност, ние сме должни да го развиеме до тоа ниво. Затоа одлучивме да развиеме наше единствено основно средство за премачкување.

 

Кои се предностите за вас?

Основното средство за премачкување може да го врзе мелениот камен за плочата за таа да биде подолготрајна – така вашиот покрив може да изгледа прекрасно за сегашните и за идните генерации што ќе бидат заштитени од вода и од УВ-зрачење.

Единствено основно средство за премачкување GERARD