Идеални за замена на покрив

Замената на вашиот покрив со нов покрив GERARD е едноставна. Навистина, замената на покрив е работа од која се згрозуваме. Кога сепак ќе одлучите дека мора да го замените покривот, сакате тоа да го направите брзо, евтино и со колку што е можно помалку врева.

 

Покривопокривачите GERARD се обучени да го постигнат тоа. Благодарејќи на тоа што покривите GERARD се толку лесни, нема потреба да ја зајакнувате вашата стара покривна конструкција. Во одредени случаи дури е можно покривот GERARD да се постави над постојните ќерамиди. Ние ви штедиме време и пари.