Сведоштва

Што има да кажат сопствениците и покривопокривачите за системот GERARD?

Страна:
Покривот ги исполни нашите очекувања

Покривот ги исполни нашите очекувања

Од 2010 година хотелот „Ракитна“ и трите куќи со апартмани во близина се покриени со покривот GERARD. Го избравме GERARD затоа што го препорачуваат задоволни корисници. Покривот ги исполни нашите очекувања, не мора да се грижиме, а, исто така, веруваме дека и во иднина нема да има причини за грижа.

Мета Шименко, сопственик и директор на хотелот „Ракитна“

Словенија

Практично сите мои клиенти се задоволни со покривот GERARD

Практично сите мои клиенти се задоволни со покривот GERARD

Практично сите мои клиенти се задоволни со покривот GERARD, но постојат и некои што станаа вистински обожаватели на овој бренд!

Hajós György, покривопокривач

Будимпешта, Унгарија

Монтажата беше каква што само можевме да посакаме

Имавме азбестен покрив и поради слабата покривна конструкција единствена опција ни беше лесен покрив. Предност на покривите GERARD во споредба со другите лесни покриви е заштитата од бучава што ја овозможува слојот од камен, а, исто така, тој изгледа многу привлечно! Заштитата од бучава кај нас беше пресудна бидејќи живееме на мансарда и не сакаме да трпиме поради „гласниот“ покрив. Веќе имавме голем број посетители што сакаа да го видат новиот покрив и сите останаа без текст! Не можеа да веруваат колку добро изгледа! Монтажата беше каква што само можевме да посакаме. Сè беше организирано од покривопокривачот од компанијата GERARD – од набавка преку испорака до многу брза и прецизна монтажа!

Sebestyén Zoltán, сопственик на куќа

Erd, Унгарија

Монтажата беше каква што само можевме да посакаме
Страна:
Пронајдете го најблискиот

стручњак за покриви

Барање за понуда

Прати барање

Одзначете го вашиот покривопокривач