Ние сме стручњаци

за покривни решенија отпорни на екстремни временски услови од 1957 година

Видете ја понудата на нашите производи

Зошто GERARD е добар за вас?

Откако основачот Лу Фишер ја произвел првата покривна плоча во 1957 година, го развивме нашиот производ за да дава одлични резултати во сите опкружувања. Нашите впечатливи резултати продолжуваат да предизвикуваат доверба кај сопствениците на недвижен имот. Повратните информации што ги добиваме со текот на годините многу јасно ни зборуваат зошто луѓето ги избираат покривите GERARD повеќе отколку другите видови покриви.

Пронајдете го најблискиот

стручњак за покриви

Ваши помошници

Дали сакате повеќе информации? Прашајте го господин Г! Придружете му се во пријателскато возење!

Контакт

Обратете ни се слободно ако можеме да ви помогнеме!


Авторизиран дистрибутер за Македонија:

Елинг ДА

Горно Пашино бр. 93, 6250 Кичево, Македонија

Телефон: +389 70 271 907

Телефон: +389 70 318 009

е-пошта: eling.abc@hotmail.com

Оваа веб-страница користи сопствени колачиња, како и колачиња на трети лица. Со продолжување на користењето на оваа веб-страница давате согласност за користење на колачињата.