Сведоштва

Што има да кажат сопствениците и покривопокривачите за системот GERARD?

Страна:

Мојот покрив GERARD има шест години и сè уште изгледа како нов!

Се одлучив за покривот GERARD од две причини: поради дизајнот што многу ми се допаѓа и поради отпорноста на екстремни временски услови, особено на силни ветрови и град. Мојот покрив GERARD има шест години и сè уште изгледа како нов!

Грегор Јесих

Брезовица, Словенија

Мојот покрив GERARD има шест години и сè уште изгледа како нов!

Разгледувавме различни опции, но одлучивме дека лесен покрив е вистински избор

Разгледувавме различни опции, но одлучивме дека лесен покрив е вистински избор. Нашата куќа има 50-60 години и не би можела да издржи статичко оптоварување од тешки покривни плочи. Но со GERARD не мора да ја чепкаме старата покривна конструкција, туку може да го поставиме покривот GERARD над стариот покрив. Со тоа заштедивме многу пари. А истовремено нашиот покрив изгледа одлично.

Lőrincz Tamás, сопственик на куќа

Будимпешта, Унгарија

Страна:
Пронајдете го најблискиот

стручњак за покриви

Барање за понуда

Прати барање

Одзначете го вашиот покривопокривач