Како може да најдам квалификуван покривопокривач за процена на мојот покрив?

Да бидеме искрени, проектот за замена на покрив е една од омразените работи што мора да се направи. Кога ќе заклучите дека треба да го замените вашиот покрив, сакате тоа да се направи брзо, евтино и со колку што е можно помалку нервоза. Токму покривопокривачите на Gerard се обучени да го постигнат тоа. Најдете го вашиот најблизок покривопокривач овде: Мапа ROOFNET.