Сега е време да соберете инспиративни слики со идеи за покрив во стил што одговара на вашиот дом и да го поврзете со опкружувањето во кое тој се наоѓа.

Имаме покрив GERARD што ќе ги исполни барањата на стилот на вашиот дом, барањата на дизајнот на вашиот архитект и вашите очекувања во поглед на покривот што ќе ви стои над главата.

Страна:
Kranjska Gora, Slovenia

GERARD® CLASSIC Charcoal

Kranjska Gora, Slovenia
HERITAGE II

GERARD® KONTINENTAL Forest Green

HERITAGE II
Croatia

GERARD® KONTINENTAL chestnut

Croatia
Milano

GERARD® MILANO Charcoal

Milano
Croatia

GERARD® MILANO Spanish red

Croatia
Страна: