Сега е време да соберете инспиративни слики со идеи за покрив во стил што одговара на вашиот дом и да го поврзете со опкружувањето во кое тој се наоѓа.

Имаме покрив GERARD што ќе ги исполни барањата на стилот на вашиот дом, барањата на дизајнот на вашиот архитект и вашите очекувања во поглед на покривот што ќе ви стои над главата.

Страна:
Al Muroog Rotana Hotel - Dubai

GERARD® SHINGLE sunset

Al Muroog Rotana Hotel - Dubai
Takayama

GERARD® SHINGLE ravine

Takayama
Postojna, Slovenia

GERARD® CLASSIC Rosso

Postojna, Slovenia
New Zealand

GERARD® CLASSIC Charcoal

New Zealand
ANDRIA, Italy

GERARD® CLASSIC Rosso

ANDRIA, Italy
GERARD CLASSIC Cedar Terme Zrece, Slovenia

GERARD® CLASSIC Cedar

Terme Zrece, Slovenia
Повеќе
Ukraine

GERARD® CLASSIC Redwood

Ukraine
Romania

GERARD® CLASSIC Dark Silver

Romania
Ukraine

GERARD® CLASSIC Spanish red

Ukraine
Korea

GERARD® CLASSIC Redwood

Korea
Korea

GERARD® CLASSIC Redwood

Korea
Страна: