Сега е време да соберете инспиративни слики со идеи за покрив во стил што одговара на вашиот дом и да го поврзете со опкружувањето во кое тој се наоѓа.

Имаме покрив GERARD што ќе ги исполни барањата на стилот на вашиот дом, барањата на дизајнот на вашиот архитект и вашите очекувања во поглед на покривот што ќе ви стои над главата.

Страна:
GERARD SHAKE Charcoal Wooden house references from Poland

GERARD® SHAKE Charcoal

Wooden house references from Poland
Повеќе
Tatra

GERARD® SHAKE Deep Black

Tatra
New Zealand

GERARD® SHINGLE Eclipse

New Zealand
Croatia

GERARD® SHINGLE bark

Croatia
Brezovica-Slovenia

GERARD® SHINGLE Eclipse

Brezovica-Slovenia
Portland

GERARD® SHINGLE ravine

Portland
Dubai

GERARD® SHINGLE Ashwood

Dubai
Страна: