Сега е време да соберете инспиративни слики со идеи за покрив во стил што одговара на вашиот дом и да го поврзете со опкружувањето во кое тој се наоѓа.

Имаме покрив GERARD што ќе ги исполни барањата на стилот на вашиот дом, барањата на дизајнот на вашиот архитект и вашите очекувања во поглед на покривот што ќе ви стои над главата.

Страна:
CEDAR - CHESTNUT COMBINATION, IG HEALTH CENTER, SLOVENIA

GERARD® SHAKE (chestnut)

CEDAR - CHESTNUT COMBINATION, IG HEALTH CENTER, SLOVENIA
Повеќе
POKLJUKA BIATHLON CENTER, SLOVENIA

GERARD® SHAKE (Charcoal)

POKLJUKA BIATHLON CENTER, SLOVENIA
Retece-Slovenia

GERARD® SHAKE (Charcoal)

Retece-Slovenia
Apartment house Kranjska, Slovenia

GERARD® SHAKE (Dark Silver)

Apartment house Kranjska, Slovenia
Poland

GERARD® SHAKE (Dark Silver)

Poland
UPSIDE DOWN HOUSE, POLAND

GERARD® SHAKE (Charcoal)

UPSIDE DOWN HOUSE, POLAND
AFRICA HOTELS

GERARD® SHAKE (Cedar)

AFRICA HOTELS
AFRICA HOTELS

GERARD® SHAKE (Dark Silver)

AFRICA HOTELS
Wooden house references from Poland

GERARD® SHAKE (Charcoal)

Wooden house references from Poland
Повеќе
Tatra

GERARD® SHAKE (Deep Black)

Tatra
Страна: