производи

ПРОИЗВОДИ-ЛЕСЕН-ЗЕМЈОТРЕС-ОТПОРНОСТ

Со кровните плочи Gerard® се добиваат едни од најлесните достапни кровови. Крововите на Gerard® се до 7 пати полесни од глинените или од бетонските кровови. Помалку тежина на кровот значи помал притисок на потконструкцијата.
Во многу случаи може да се постигне значителна заштеда бидејќи нема потреба од скапо зајакнување на потконструкцијата. Со оглед дека се лесни, со кровните плочи Gerard® лесно се ракува, а монтажата се завршува за кратко време.

GERARD

Оваа веб-страница користи колачиња, како свои така и од трети страни. Со продолжување на користењето на оваа веб-страница давате согласност за колачињата што се користат.