производи

GERARD® Classic

Кровните плочи Classic изгледаат добро, траат подолго и безбедни и сигурни се во секоја средина.

Кровните плочи Classic може да ги дополнат стилот и безбедноста на секој дом или комерцијален објект.
Секоја плоча е пресувана од висококвалитетен челик со премаз од алуминиум-цинк што дава голема сила, а традиционалниот профил е разубавен со убавината на обвивката од природни ситни камчиња.

бои

Оваа веб-страница користи колачиња, како свои така и од трети страни. Со продолжување на користењето на оваа веб-страница давате согласност за колачињата што се користат.